Velkommen til 

Access Bars®

Psykologisk, mental og energetisk kropsterapi

Hvad er Acces Bars?

Terapien består i en let berøring af 32 punkter på hovedet, som stimulerer positiv energetisk forandring i hjernen og kroppen samt frigør tyngende oplevelser, følelser og tanker.

Teknikken er blid, behagelig og afslappende.

Fysiske og mentale blokeringer der er lagret i kroppen og sindet frigives samtidig med, at der skabes større bevidsthed, lethed og herlighed omkring alle områder af livet – som du er villig til at forandre.

Som minimum er Access Bars afstressende og I bedste fald forandrer det dit liv.

Oplev en afslappende og helende effekt med Acces Bars

Access Bars er den eneste form for terapeutisk behandling, hvor du ikke selv behøver at være aktiv for at opnå forandring.

Du behøver ikke at forstå Access Bars for at det virker.

Tværtimod – det skal opleves.

Den afslappende og healende effekt ved Access Bars har samme evidensbaserede resultater som f.eks. dyb meditation.

Der forskes løbende i resultaterne ved Access Bars, og senest viser valid forskning, at Access Bars forøger hjernekapaciteten samt reducerer stress, angst og depression med over 80%.

Access Bars og psykoterapi eller parterapi handler om bevidsthed, klarhed og muligheder samt relationen til dig selv, din partner og omverden.

Relation til krop, hjerte, hjerne, energi, muligheder og handling. Det er en sund psyke i en sund krop, der med god energi skaber sund adfærd og resultater.

Access Bars er en psykologisk metode og en række værktøjer, der kan hjælpe dig i forhold til bevidsthed, kreativitet, muligheder og beslutninger samt energi, handling, forandring og sundhed.

Hvordan foregår Acces Bars?

Access Bars er en del af den psykologiske samtaleterapi. Det ene behandlingsværktøj udelukker ikke det andet.

Du kan vælge at få samtaleterapi eller Access Bars Kropsterapi – eller begge dele på samme tid og til samme pris.

I parterapi kan du og din partner få Access Bars på skift, samtidig med almindelig psykoterapi og parterapi. Eller kun én af jer kan vælge at modtage Access Bars.

Blot det at være i rummet sammen med partneren, der får Access Bars, er beroligende og helende.

Behandlingen modtages fuldt påklædt og liggende på en professionel briks.

Der er mulighed for en terapeutisk samtale under behandlingen, men det er ikke påkrævet.

Hvor lang tid varer behandlingen?

Selve behandlingen kan vare 60–70 minutter.

Forandringer har det med at manifestere sig på mange måder, og er vi fastlåste på bestemte resultater, ser vi det måske slet ikke. Et forløb med Access Bars foregår ligesom forløb i almindelig behandling, hvor der startes op med en enkelt konsultation, hvorefter der kan købes et klippekort.

BOOK TID TIL ACCESS BARS

Haster det, får du en tid indenfor en uge.

Er det akut, kommer du til med det samme.

Ring på 50201510

Access Consciousness

Access Bars handler om bevidsthed og relationer.

Hvordan du bevidstgør og relaterer dig til dig selv, din krop, partner og omverden – livet, fortiden, nutiden og fremtiden. Familie, opvækst og ophav samt arbejde, penge, bolig, sundhed og seksualitet.

Det er en blid kropsterapi, der arbejder på flere niveauer i forhold til din psyke, krop og energi, dine ønsker, mål, parathed og blokeringer.

Ved en let berøring af de 32 punkter på hovedet, stimulerers positiv forandring i hjernen og det man kan kalde en defragmentering af gamle, hindrende elektromagnetiske rester af mønstre, oplevelser, stress, tanker og følelser.

Denne neutrale og ikke-invasive teknik arbejder på at frigive energetiske og mentale blokeringer. På det umiddelbare plan er Bars afstressende.

I et større perspektiv kan du med Bars forandre dit liv. Både børn, unge og voksne, kan have gavn og glæde af Bars.

Behandlingen og punkterne rettes bl.a. mod:

 • Bevidsthed
 • Tilpasning
 • Modstand
 • Glæde
 • Sorg
 • Healing
 • Fred
 • Ro
 • Venlighed
 • Taknemmelighed
 • Håb
 • Drømme
 • Krop
 • Aldring
 • Seksualitet
 • Relationer
 • Kommunikation
 • Kreativitet
 • Skabelse
 • Kontrol
 • Kraft
 • Penge
 • Tid
 • Rum
 • Form
 • Struktur
 • Restrukturering
 • Reaktivering
 • Gendannelse
 • Manifestation

Om bevidsthed og muligheder

Access Bars handler om lethed, glæde og herlighed. Om bevidsthed, valgmuligheder og det gode liv vi alle drømmer om og allerede havde skabt, hvis vi kunne.

For hvis vi med vores nuværende indstilling, energi og hjerne kunne skabe det liv vi ville, havde vi jo allerede gjort det.

Teknikken har forandret mit eget liv, og jeg ser dagligt, at det forandrer mine klienters liv ved f.eks. at skabe ro og overskud, frigøre energi og at løsne eller berolige tankerne.

På mange måder bliver hjernen med alderen tynget af data, erfaringer, beslutninger, vaner og leveregler, som farver eller låser vores perceptionsevne, energi, kreativitet og muligheder.

Omtrent som en computer, der også bliver tynget af data og cookies eller vira – som så skal have genopfrisket harddisken.

Hvordan virker Access Bars?

Hjernen med dens synapser, kemi og elektriske signaler – såvel som resten af kroppen – er et stort elektrokemisk system med sit eget elektromagnetiske felt.

Dette system kan både påvirkes og påvirke andre, fysisk som psykisk samt via energi og spejlneuroner.

Det er ikke mystisk – det er blot videnskab og kendes også fra kvantefysikken.

Det nye er, at man ved hjælp af Access Bars har fundet en teknik, hvor man kan påvirke og udnytte disse forhold på en konstruktiv og uanstrengt måde i kombination med spørgsmål og psykoterapi – facilitering og clearings.

Således skaber vi bedre flow og forbindelse til os selv, hjernen, kroppen og vores relationer samt bevidsthed, potentiale og muligheder.

Attitude, værktøjer og spørgsmål

Teknikken omfatter det at lære, at være åben og bevidst i nuet, uden at dømme og fordømme eller at være styret af ubevidste agendaer.

Bars er ikke kun en terapeutisk massage, men også en række terapeutiske værktøjer, processer og spørgeteknikker, hvormed du kan udvikle en mere positiv, åben og modtagelig indstilling. Samt et mere kreativt og kraftfuldt sind – vi er hvad vi tænker og den energi vi skaber.

Spørgsmål er med til at åbne op og skabe muligheder.

I den vestlige verden har vi en tendens til at fokusere på struktur, resultater og svar i et forsøg på at kontrollere kreativitetens foranderlighed og midlertidige, men skabende, kaotiske uorden og uforudsigelighed.

Vi søger gennem styring at kontrollere processen, og det output vi har låst os fast på. Men hvad nu, hvis der var noget endnu bedre, der var muligt?

I det øjeblik vi har fundet svarene, stiller vi os blot tilfredse.

Lukker sindet, processen, energien, kreativiteten og nysgerrigheden ned.

Bars er derfor en positiv, fordomsfri og nysgerrig indstilling til at stille spørgsmål samt at blive i spørgsmålene og processerne omkring muligheder og udvikling.

På den måde er spørgsmålene i Access vigtigere end svarene.

 • Hvad nu, hvis formålet med livet var at have det sjovt?
 • Hvis alt var muligt, hvordan skulle dit liv så være?
 • Hvor har du valgt, at du ikke har nogle valg?
 • Hvad ville du gøre, hvis du ikke kunne fejle eller der ikke fandtes rigtigt og forkert?
 • Hvad hvis du kan ændre den tænkning, følelse, energi og adfærd, der begrænser dig?
 • Hvis du virkelig skal leve dit liv i dag, hvad vil du så vælge og hvem vil du så vælge at være?
 • Hvad er rigtigt og godt ved dig og din situation, som du ikke allerede indser?

Hvor kommer Access Bars fra?

Access Bars har eksisteret i 30 år og stammer USA.

Det er udviklet af Gary M. Douglas og medstifter Dr. Dain Heer.

Bars benyttes i mere end 30 lande over hele verden og af mange tusinde Bars Practitioners med hvert deres specialer.

Bars er desuden en del af Access Consciousness og godkendt af IICT samt The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA.

DEN TERAPEUTISK EFFEKT AF ACCESS BARS

Den terapeutiske effekt på kort sigt

På det umiddelbare plan oplever de fleste Access Bars, som dybt velvære, afslapning og afstressning.

Bars hjælper typisk klienten til at komme ned i kroppen og tættere på sig selv, sin essens og det der er vigtigt i livet.

Derudover styrker Bars klienten i at være til og at være tilstede i nuet samt at åbne op, tage imod og give slip – både i forhold til begrænsende og hindrende overbevisninger samt selve behandlingen, processen, relationerne og livet.

Giv slip på dét der låser dig fast

Modtagelighed og væren er vigtige funktioner for vores autencitet, personlighed, livskvalitet, selvregulering og sundhed.

Særligt i en handlings- og resultatorienteret verden, hvor mange bliver perfektionistiske og stressede ’human doings’ frem for ‘human beings’.

I en kultur som er norm- og præstationsorienteret, er vi typisk fastlåste i den polarisering, der handler om at præstere, yde og at give.

Men som mennesker, er vi som planter.

Derfor er det vigtigt, at vi lærer at modtage næring. Ikke kun, hvis vi ønsker at overleve, men også hvis vi skal leve, trives og vokse.

Bars virker afstressende, fordi det sænker hastigheden på hjernebølgerne, hvormed klienten kommer ned i en alfa-tilstand, der dels aktiverer kroppens restituerende og selvhelbredende kræfter. Og dels åbner op for flere idéer, muligheder og skabelse – ved i højere grad at slippe den kausale, lineære, rationelle og begrænsende tænkning, ubevidste og hindrende forestillinger, holdninger, erfaringer, koncepter, domme, fordomme, konklusioner, beslutninger og overbevisninger.

Særligt i forhold til hvad der er muligt og umuligt, rigtigt og forkert, godt og ondt, belønning og straf samt meningsfuldt og meningsløst.

På den måde støtter Bars klienten i at slippe det, der fastholder bestemte mønstre.

Det kan være tanke- og adfærdsmønster, som egentlig ikke er klientens egne.

De kan komme fra andre eller være noget, der har lagret sig i underbevidstheden fra barndom, opvækst, uddannelse, arbejde eller religion.

Særligt barndommen.

For først efter seks- til otteårsalderen evner vi at skelne.

Indtil da sluger vi alt, hvad vi ser og hører råt. Men selvom vi har evnen til at skelne, er det er ikke altid vi bruger den, for ofte kører vi på autopilot i hamsterhjulets rotteræs.

På den måde bliver mange underlagt og styret af det de har lært af andre. De er dermed sjældent helt dem selv og lever ikke fuldt ud deres eget liv.

Bars understøtter rejsen hjem mod et autentisk selv og liv

Dit liv, ikke de andres – eller et liv der er baseret på de andres projektioner, forventninger, overbevisninger og begrænsninger.

Der er mange, der populært sagt, kalder Bars for brain-wellness.

Teknisk set kan Bars sidestilles med en form for meditation eller mindfulness, med alle de positive og evidensbaserede terapeutiske resultater, der er derved. Samtidig er du i fuld kontrol undervejs.

Der er forskelligt, hvordan denne form for meditative tilstand opleves, og hvad den gør for folk. Nogle er vågne og afslappede, samtidig med at de føler sig lette, eller som om de svæver.

Andre oplever det som om at de falder i en søvn, der minder om et powernap. Man siger også at en behandling med Access Bars svarer til to timers søvn.

Kunne du også have gavn og glæde af det alene?

Acces Bars er en meditativ behandlingsform

Mange kommer desuden i en dyb meditativ tilstand, der føles som noget mellem det at være vågen og at sove – eller at være ude i universet. I bund og grund forskellige udtryk for det samme.

Det er effektivt og unikt i sig selv, da mange mennesker ikke formår at meditere, selvom det er gavnligt.

Særligt hvis man lider af f.eks. stressfulde belastningsreaktioner, bekymring, angst, uro, depression eller søvnproblemer – der begrænser restitution, rekreation, energi, psyke, krop, helbred og livsudfoldelse.

Jeg er en meget entusiastisk tilhænger, bruger og udøver af metoden og kan kun anbefale komme i gang så hurtig som muligt, om du føler det kan være noget for dig.

Det er en god ide at komme til minimum 3 sessions.

Har du spørgsmål eller vil booke en tid, book her eller skriv til 50201510.

Kærlig hilsen

Terese​

Kontakt

Gl Skovvej 1C, 4470 Svebølle

CVR: 39845881​

Tlf.: 50 20 15 10

Medlem af ​:

Følg os på facebook