Velkommen til 

Elmidistraal

Elmedistraal kan bruges både i klinik sammenhæng og privat og findes i 3 forskellige modeller.

I klinikken bruges et klinik apparat, som en del af en kombinations behandling, for at booste cirkulationen i kroppen, og styrke effekterne af både Zoneterapi og øreakupunktur.

Metoden: Elmedistraal-apparatet virker ved hjælp af pulserende elektriske impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt.

Disse to påvirkninger øger ion-vandringen i blodets molekyler hvilket tilfører blodcellererne energi og forstærker blodgennemstrømningen i arme og ben og aflaster hjertet.

Elmedistraal metoden gengiver blodårerne deres oprindelige elasticitet og fleksibilitet og har dermed en blivende effekt på blodcirukulationen.

Der er ingen kendte skadelige bivirkninger ved metoden.

Apparatet må dog ikke anvendes af gravide, personer med pace maker, dialysepatienter eller patienter der inden for de seneste seks måneder er opereret i hjertet. Angina Pectoris er nogen hindring for brug af metoden.

Metoden er smertefri og bekvem. Nogle føler en svag kriblen eller varme i hænderne og tæerne. Nogle oplæver det modsatte, de føler en kulde brede sig hvor linser og elektroder er placeret.


​Læs mere om Elmedistraal her : Brochure.pdf

Er du interesseret i en prøvebehandling med henblik på at købe et hjemmeapparat ?

​Er du interesseret i at leje et apparat, og har brug for en demonstration og en samtale om dine muligheder ?

Book tid på 50 20 15 10

Kontakt

Åmosevej 24, Kajemose, 4450 Jyderup

CVR: 39845881​

Tlf.: 50 20 15 10

Medlem af ​:

Følg os på facebook