Velkommen til 

Om mig

Terese Grahl

​Jeg hedder Terese I. Grahl og er 48 år ung, har 3 børn og er Nordmand.

Efter over 20 år udenfor Norge, 12 år på Sydkysten i Spanien og de sidste 11 år permanent i Danmark, føler jeg mig rodfæstet både i krop, hjerte og sjæl her hvor jeg bor på Sjælland.

Jeg har en bred erhvervsmæssig baggrund, blandt andet fordi jeg startede med at arbejde tidligt, i 11 års alder, med alt fra børnepas til rengøringsarbejde. Senere i gymnasiet med forskellige tjenerjobs, for derefter at finde arbejde i salg-og markedsførings branchen igennem 20-erne, der jeg blev i mange år, for så at komme over i kontor og administration i 30-erne, til ledelse og nu i 40-erne drift af eget firma, og i en ny branche, der er nærmest mit hjerte, som holistisk komplementær behandler.

I alle mine år her i verden har der været en rød tråd igennem det hele, der til sidst vækkede noget indeni mig i eftermatematikken af samlivsbrud, med ekstremt stress og diskos prolaps.

Mit engagement i selvudvikling, sideløbende med et stærkt ønske om at hjælpe andre mennesker med at få det godt, både fysisk og psykisk.

Noget der har ført mig afsted til utallige bøger, kursus, webinars, workshops og uddannelse.

Min guide og på mange måder ”Guru” igennem mit liv, fra 17 års alderen, har været Louise L. Hay, og hendes bøger, foredrag, filme og workshops. At opdage at hemmeligheden i all positiv udvikling ligger i at lære kunsten at elske sig selv, og at tilgive. At alting er energi, har netop været en essentiel del af min rejse og har formet mig helt fra kernen i mit væsen gennem de sidste 30 år.

Træning, kost, tilskud og supplementer har været min interesse og mit fokus, både igennem arbejde med egne produkter og produktion, af blandt andet et vandrenseprodukt og som distributør, og forhandler af blandt andet selolie fra Norge. Sideløbende har jeg gennemgået en stor ændring i mine kostvaner, fra konventionelt produceret mad, mælk, brød, kød og masser af sukker, til gluten og mælkefrit og i perioder også sukkerfrit.

Jeg startede i 2015 på en uddannelse til Zoneterapeut i Biologisk Medicin, tog mine eksamener i Zoneterapi og Klientpsykologi i starten af 2017, og læser nu videre på den Biologiske del, ved Institut for Biologisk medicin i Valby.

Anti-age :

Jeg har siden 2017 uddannet mig indenfor de naturlige og økologiske metoder indenfor anti-age behandlinger.

Japansk Lifting, der indeholder både ansigts Zoneterapi, akupressur og japansk ansigtsmassage. Japansk ansigtsakupunktur, der justerer stramme eller slappe ansigtsmuskler og giver en øget blodcirkulation til hele ansigtet.

Jeg har sat mig ind i de forskellige patching metoder for linier og rynker i ansigtet og tilbyder per i dag eye patch behandling i kombination med Japansk lifting behandling.

Jeg købte i forbindelse med opstart af Harmonia klinikken en super maskine, Bioptron, et lysterapi apparat der er godkendt som medicinsk udstyr og anvendes på uttalige hospitaler og klinikker rundtom i verden.

Bioptron anvendes blandt andet for at fremskynde rekuperationstiden efter botox, restylane og plastisk kirurgi, men kan i sig selv bruges direkte på ansigtet (som et slags begrænset solarium) for at fremme blodcirkulation, udglatning af fine linjer, på udslæt, arvæv, acne o.l. 

Jeg laver forskellige ansigtsmasker fra bunden af, og kombinerer det med lymfedrænage og massage af hovedbund, ansigt, hals, nakke og skuldre. Jeg har taget kursus i alt fra Lymfedrænage og dybvævsmassage til akupressur og triggerpunkt til cranio teknikker som unwinding, forskellige kursus i øreakupunktur, og bruger f.eks. både NADA protokollen, auriculo og klassisk øreakupunktur i mine behandlinger.

Jeg har i en periode på ca et år gået i lære hos en kær kollega Dorthe Helbrink, der er Fysioterapeut og akupunktør, med videreuddannelser i osteopati, cranio sacral terapi og muskel, nerve og bindevævsmanipulation – for at sætte mig ind i nogle af de teknikker hun gennem sine 35+ år som behandler har udviklet. Hendes teknikker handler overordnet om udseende og funktionalitet i det biomekaniske system, at observere og undersøge bevægelighed og funktionsevne og derefter justere/ kontrollere bevægelighed og funktion, samt observere skævheder, og derefter gå ind og justere igen.

Jeg har taget flere kursus i Access Bars metoden og bruger den ofte i min klinik – til alle slags klienter,

i alle aldre, også børn.

Det er en blid kropsterapi, der arbejder på flere niveauer i forhold til din psyke, krop og energi, dine ønsker, mål, parathed og blokeringer.

Ved en let berøring af de 32 punkter på hovedet, stimulerers positiv forandring i hjernen og det man kan kalde en defragmentering af gamle, hindrende elektromagnetiske rester af mønstre, oplevelser, stress, tanker og følelser. Denne neutrale og ikke-invasive teknik arbejder på at frigive energetiske og mentale blokeringer.

På det umiddelbare plan er Bars afstressende. I et større perspektiv kan du med Bars forandre dit liv. Både børn, unge og voksne, kan have gavn og glæde af Bars.

Jeg er under uddannelse til OPPE-guide med Mette Holm, en terapeutisk coach uddannelse, der indeholder et bredt spektrum af værktøjer og metoder, fra den kognitive psykologien til skyggearbejde til NLP teknikker.

Jeg er medlem af Dakobe. (Danmarks komplementære behandlere)

Kontakt

Åmosevej 24, Kajemose, 4450 Jyderup

CVR: 39845881​

Tlf.: 50 20 15 10

Medlem af ​:

Følg os på facebook