Velkommen til 

Om mig

Terese Grahl

​Jeg hedder Terese I. Grahl og er 44 år ung, har 3 børn og er Nordmand.

Efter nærmere 20 år udenfor Norge, 12 år på Sydkysten i Spanien og de sidste 8 år permanent i Danmark, føler jeg mig rodfæstet både i krop og hjerte her i landet, og har ingen planer om at returnere til Norge.

Jeg har en bred yrkemæssig baggrund, blandt andet fordi jeg startede tidligt, i 11 års alderen, med alt fra børnepas til rengøringsarbejde og senere i gymnasiet med tjenerjobs til salg-og markedsførings branchen igennem 20-erne, der jeg blev i mange år, for så at komme over i kontor og administration i 30-erne, til ledelse og nu i 40-erne drift af eget firma, og i en ny branche, der er nærmest mit hjerte, som holistisk komplementær behandler.

I alle mine år her i verden har der været en rød tråd igennem det hele, der til sidst vækkede noget indeni mig i eftermatematikken af ekstremt stress og diskos prolaps, og det er mit engagement i selvudvikling, sideløbende med et stærkt ønske om at hjælpe andre mennesker med at få det godt, både psykisk og fysisk. Noget der har ført mig afsted til utallige bøger, kursus, webinars, workshops og efter hånden uddannelse.

Min guide og på mange måder ”Guru” igennem mit liv, fra 17 års alderen, har været Louise L. Hay, og hendes bøger, foredrag, filme og workshops. At opdage at hemmeligheden i all positiv udvikling ligger i at lære kunsten at elske sig selv, og at tilgive. At alting er energi, har været en essentiel del af min rejse og har formet mig helt fra kernen i mit væsen gennem de sidste 27 år.

Kost, tilskud og supplementer har været min interesse og mit fokus, både igennem arbejde med egne produkter og produktion, af blandt andet et vandrenseprodukt og som distributør, og forhandler af blandt andet selolie fra Norge. Sideløbende har jeg gennemgået en stor ændring i min kost og mine vaner, fra konventionelt produceret mad, mælk, brød, kød og masser af sukker, til gluten, mælk og sukkerfrit, kødfrie dage, kødfrit pålæg og en drøm at komme helt i mål med at blive Veganer en gang i fremtiden. Jeg startede i 2015 på en uddannelse til Zoneterapeut i Biologisk Medicin.

Jeg tog mine eksamener i Zoneterapi og Klientpsykologi i starten af 2017, og læser nu videre på den Biologiske del, ved Institut for Biologisk medicin i Valby.

Jeg er medlem af Dakobe. (Danmarks komplementære behandlere)

I min klinik arbejder jeg i to hovedfelt:

1.​ Naturlig og økologisk Anti-age behandling:

 • Japansk Lifting
 • ​Hudpleje & lymfe drainage
 • Akupressur
 • Lysterapi
 • ​Kost og supplementvejledning

Jeg har sat sammen nogle forløb, der dækker de fleste flanker indenfor emnet.

Se dem her ANTI AGE ANSIGT OG HALS ELLER ANTI-AGE TOTAL

2.​ Kombinationsbehandling v/smerter, lidelser, ubalancer, kronisk sygdom

Zoneterapi:

 • ​Massage (klassisk)
 • ​Lymfe drainage
 • ​Muskel-fasciemanipulering
 • ​Elmedistraal (Elektro magnetisk stråle behandling)
 • ​Bioptron Lysterapi
 • ​Øreakupunktur

I tilæg arbejder jeg med klienter indenfor yderligere 3 kategorier:

Wellness:

Forebygelse af ubalance og udrensning via Wellness og afspænding

Behandlingerne indebærer som regel Zoneterapi i kombination med massage, nogle gange øreakupunktur og Elmedistraal behandling.

Rygestop:

​Rygestop på en bedre måde ❤ Forløb, med øreakupunktur, Zoneterapi, samtale

og binaural beats (lydterapi)

(ved behov samarbejder jeg med en TFT -og familieopstillings terapeut).

Balance forløb:

NYT FORLØB LANCERES I JANUAR :

DIG I BALANCE

​Ved stress, søvnproblemer, hyppig hovedpine, smerter i led og muskler, koncentrationsproblemer, tankemylder, behov for afspænding og forkælelse

Velkommen til Dig i Balance forløb i Harmonia klinikken

Et 10 timers forløb fordelt over 5x2t. behandlinger igennem 8 uger.

Læs alt om forløbet: DIG I BALANCE

Kontakt

Gl Skovvej 1C, 4470 Svebølle

CVR: 39845881​

Tlf.: 50 20 15 10

Medlem af ​:

Følg os på facebook